Gevraagd | gezocht

Gezocht!

De 20ste editie van JekerJazz Maastricht is volledig tot stand gekomen met de onvoorwaardelijke steun van de deelnemende horecazaken. Hun vertrouwen maakte het mogelijk om een mooi jubileumprogramma samen te stellen. JekerJazz Maastricht gaat voortaan als zelfstandige organisatie verder en zal ook in 2011 een mooi stadsfestival verwezenlijken. In samenwerking met o.a. café Forum en de ondernemers van het Jekerkwartier gaan zij echter veel meer aanbieden dan het jaarlijks muziekfestijn in de lokale horeca.

Vandaar dat zij op zoek zijn naar partners en sponsoren die dit samen met hen kunnen realiseren en willen investeren in een gezellig bruisende binnenstad.

Maastricht is een kloppend hart in een sfeervolle regio waar veel muzikaal talent niets anders wilt dan spelen voor publiek. JekerJazz Maastricht streeft naar ontspanning en entertainment met een laagdrempelig karakter, voor iedereen!
De organisatie is niet bezig met ambities om van Maastricht een Culturele Hoofdstad te maken. Zij kijken puur naar wat de mensen leuk vinden, en waar de mensen hier behoefte aan hebben. Uiteraard streven ze wel naar een zekere kwaliteit, maar staat de doelstelling om mensen een gezellige tijd te bezorgen altijd voorop!

Deelt u hun zienswijze en wilt u een bijdrage leveren, neem dan vrijblijvend contact op via info@jekerjazz.com en wie weet, mogen zij u binnenkort als partner van JekerJazz Maastricht welkom heten!

•••••

Ik zoek een toetsenman en een drummer met improvisatietalent voor JazzROCK. Geen digitale pianos, maar Rhodes en Hammond. Hard. Gitaar (John Aldenhoven), Percussie (Andrew van Overeem), E-Bas en AltSax al bezet.

Rule 1: NO DOPE!!!!!
regel 2: verder nix….
Naam: ZjesRocqBent. Hierover Kein Geloel, Musiek Sjpielen! (vrij naar Ernst Happel)

contact: John Aldenhoven via email

Advertenties