Correctie programma: The Regulars!

In het programmaboekje staat vermeld dat ze op de zondag spelen, dit moet echter vrijdag 14 oktober zijn!

Verder ook nog het juiste telefoonnummer van RentaRolla 0800 – 3609999, het bus- en autoverhuurbedrijf dat tijdens JekerJazz een shuttlebus ter beschikking stelt voor muzikanten en festivalbezoekers. Wie bijvoorbeeld van Wyck naar De Tramhalte wilt, hoeft niet te lopen maar kan met de shuttle service mee. Details over hoe dit precies in werking zal gaan, volgen nog.

Advertenties

Een Reactie op “Correctie programma: The Regulars!

  1. De aankondiging van het concert in de Mouton Blanc op zondag 16 oktoiber klopt niet helemaal. We spelen daar met Mistura Brazilian Classic Jazz. Bart Spits is daar de drummer van, dat wel. Misschien is het mogelijk dat nog te veranderen. er zijn veel mensen die van dit genre houden en er speciaal voor komen. Mistura is nieuw in onze regio, er is geen enkele andere band die dit genre brengt zoals het gebracht hoort te worden, ingehouden latinswing. sensuele groove, braziliaans gezongen, met klassieke en toch vaak onbekende speciaal gearrangeerde nummers.
    Verder ontbreekt Mistura als naam in de lijst genoemde artiesten.
    Zie website http://www.mistrura.nl voor gegevens. Jim Gorissen, gitaar, Manni Hilgers bass, Boris Bansbach saxofoons en percussie, Bart Spits Drums. Mistura heeft een schitterende promotie CD gemaakt bij Max Bolleman, die oa Rota Reis opname en vele andere internationaleJazz grootheden. De CD is voor 5 euro te koop tijdens de concerten en wordt door kenners als veelbelovend bestempeld.

    Met vriendelijke groeten,
    Namens Mistura, Mieke van Lith

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s