Shockadelic in Cabane op 16 oktober!

Het optreden van de band Shockadelic staat twee keer foutief vermeld, in het gedrukte programmaboekje en in de JekerJazz bijlage van De Ster. Voor alle duidelijkheid geven we daarom hier nog even aan dat Shockadelic in Cabane speelt en niet in Grand Cafe 043.

Het Vrijthof in Maastricht is een van de bekendste pleinen in Nederland, niet in het minst vanwege de gezellige en druk bezochte terrassen in de zomer. Bar-hotel-restaurant Cabane ligt in de luwte van het plein, vlak naast indrukwekkende monumenten als de Sint Servaas basiliek en de Hoofdwacht. Wie met de auto hartje Maastricht binnenrijdt, kan het Vrijthof alleen via de west- en zuidzijde van het plein bereiken en er aan beide kanten de ondergrondse parkeergarage in. Cabane ligt op slechts enkele meters van de westelijke ingang en heet haar gasten in de seizoenen van harte welkom op een mooi terras met comfortabele stoelen.

Chantal Montulet heeft sinds 1 juni 2010 de algemene leiding over de zaak die in april 2010 door de Grevinga Groep Gastronomique is overgenomen. Ze is er echter al sinds 2008 werkzaam en was voorheen manager bij het alom bekende en trendy Coffee Lovers. Samen met Robby de Vries, gastheer/DJ in residence en een team van enthousiaste medewerkers, zorgt ze ervoor dat er in Cabane altijd wel iets te beleven valt. Robby organiseert op de vrijdag vanaf 22.00 uur weer de Old Skool/Disco/Funk avonden die eerder in het voorjaar zeer succesvol waren en na de zomerstop een warme herfst en winter beloven. Chantal is bezig met het organiseren van een heuse Ladies Night op de donderdag. “Het is mijn bedoeling dat we elke week iets leuks kunnen aanbieden, van presentaties en demonstraties tot typische dingen die vrouwen onder elkaar gezellig vinden om te zien en te doen.”

Cabane staat bekend om een totaalconcept van gastvrijheid, genieten en uitgaan. Men kan er terecht van ontbijt tot lunch, zich laten verrassen door een dagvers menu en gezellig borrelen of leuk uitgaan met swingende muziek. De zaak is stijlvol ingericht, heeft een zee van ruimte en biedt voldoende privacy voor wie echt lekker wil ‘loungen’ en relaxen na een drukke dag. De eerste etage is speciaal bedoeld voor vergaderingen of presentaties, maar vanzelfsprekend ook ideaal voor babyborrels, koffietafels, recepties, groepslunches en andere evenementen. In overleg met zowel de leiding als keuken is in principe alles mogelijk! Met een mooi uitzicht over het Vrijthof, een prachtige inrichting en ruimte die naar wens is op te delen, krijgt zelfs de saaiste vergadering toch net dat beetje meer.

De keuken is gebaseerd op Frans-Mediterrane gerechten, met enkele uitstapjes naar het Verre Oosten en andere exotische cuisine. De producten worden dagvers aangeleverd en alles wordt door kok Roel zelf bereid, van de mayonaise tot en met de jus toe. Hij geeft er de voorkeur aan om het menu tweewekelijks aan te passen en streeft altijd naar een combinatie van vertrouwd met vernieuwing en verrassing. Het hotel beschikt over een tiental themakamers met Aupingbedden en is verder voorzien van alle moderne gemakken. Hartje centrum overnachten aan het Vrijthof, dat trekt natuurlijk gasten uit zowel binnen- als buitenland die de betovering van Maastrichts mooiste plein uit eerste hand willen meemaken.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.