Correcties en wijzigingen programma

Zoals altijd is geen enkel programma waterdicht, vandaar dat we jullie langs deze weg informeren over aanpassingen en wijzigingen in het programma van JekerJazz Maastricht. Deze zijn ook te vinden onder de kop Programmaboekje.

•Optreden Don’t Git Sassy! in Edd’s Cafe is van za 16 oktober verschoven naar do 14 oktober.

•Optredens in Sticky Fingers zijn geannuleerd.

•Shockadelic speelt op zaterdag 16 oktober NIET in Grand Cafe 043, maar wel in Lounge Cabane aan de overkant, naast de Perroen.

•Shiva Knows a capella is niet om 20.00 uur, maar om 16.00 uur in de Cellebroederskapel (ook zaterdag 16 oktober).

•Het optreden van Soulkikker, zaterdag 16 oktober, aanvang 22.00 uur in Irish Pub John Mullins komt te vervangen. De band Moose (Soul/Motown) zal als vervanger van Soulkikker in John Mullins spelen. Zelfde aanvangstijd. De band bestaat uit Michel Nita (zang), Simon Roelofs (bas), Hans Keuls (drums) en Pieter Vermeulen (gitaar).

•Het optreden van JZZZZZP, vrijdag 15 oktober in Fallstaff aanvang 20.uur kan wegens ziekte niet plaatsvinden. Daarvoor in de plaats komt Richard van Bergen met Rootbag

=========================================

•Op zondag 17 oktober speelt in Sjinkerij de Bóbbel vanaf 15.30 uur de Gumbo Jazz Band. Deze Maastrichtse band speelt een mix van bekende en minder bekende traditionele jazznummers. Het uitgangspunt voor de muzikale keuzes van de band is de revival New Orleans stijl van na de Tweede Wereldoorlog en de zogenaamde dance bands. Goed in het gehoor liggende melodieuze jazznummers. Daarbij speelt de band zoveel mogelijk het hele nummer, dus inclusief de vaak vergeten verses. Deze combinatie, met de jarenlange ervaringen van de meeste muzikanten in allerlei stijlen, geeft de band een eigen klank.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.