Op zoek naar partners en sponsors!

Terwijl de vriendengroep in Facebook elke dag groter wordt (en we kunnen zelf tijdelijk geen vrienden vragen, Facebook heeft die functie geblokkeerd!) en we daar ook allerlei nieuwtjes plaatsen, werken onze hersentjes op volle toeren om van de 20ste JekerJazz Maastricht toch vooral iets bijzonders te maken.

Daarom hebben we een aantal leuke gezellige bijzondere guesthouses en B & B accommodaties benaderd met de vraag of ze samen met JekerJazz Maastricht een interessant arrangement willen verzorgen. Want niets is natuurlijk leuker dan een (lang) weekend genieten in het gezellige Maastricht waar van 14 tot en met 17 oktober op bijna elke hoek wel iets van muziek te beluisteren valt! Als je dan weet dat je niet meer in de auto naar huis hoeft, slechts een paar minuutjes hoeft te lopen voor een comfortabel bed en een verkwikkend ontbijt in een gemoedelijke sfeer … dat is toch bijzonder beleven met JekerJazz Maastricht?!

Maar het is nog niet zover. We wachten met smart op antwoord van de guesthouses, B & B accommodaties en enkele charme hotels en hopen dat ze ons in dit 20-jarig jubileum willen steunen en voor de bezoekers van JekerJazz Maastricht een mooie aanbieding willen maken …

Kees de Nijs van B & B Achter De Minderbroeders, HARTJE Jekerkwartier zegde als eerste toe, een mooie start! (wordt vervolgd)

Advertenties

2 Reacties op “Op zoek naar partners en sponsors!

  1. De eerste reactie is binnen! Kees de Nijs van B & B Achter de Minderbroeders doet mee! Bijzonderheden volgen nog.

  2. en ook Villa Loca doet mee en heeft een wel heel bijzondere aanbieding in petto. wordt zo spoedig mogelijk vervolgd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s